Cautare

2727 de rezultate pentru "nica constantin" (3.36 secunde)
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Si delegatia de la Galati a votat pentru aceste noi modificari, printre cei prezenti la Congres numarindu-se presedintele Organizatiei Judetene a PSD, Dan Nica, presedintele Organizatiei Municipale, Dumitru Nicolae, demnitari galateni ai partidului, precum si vicepresedintii celor doua organizatii.
In sala de festivitati a Clubului Sidex, presedintele interimar al TSD, Nicu Zburlea, alaturi de Nicusor Ciumacenco, Dan Nica si Victor Ponta, a condus lucrarile dedicate alegerii noii conduceri a tinerilor.
Silviu Dragancea, membru in BPJ Dolj, a afirmat ieri ca din conflictul iscat nu au lipsit coatele si inghiontelile, declarand totodata ca principalii combatanti au fost presedintele PNL Craiova, de altfel finul lui Buzatu, Sorin Sora, si unul dintre membrii Biroului Judetean, Gabriel Nica.
Sinistrati in Parlament La dezbaterea motiunii au participat, in loja invitatilor, aproape 50 de sinistrati din comuna Cosmesti, judetul Galati, adusi de deputatul PSD Dan Nica, pentru a sustine motiunea Opozitiei si pentru a urmari raspunsul Executivului.
Nu cu mult timp in urma presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, declara intr-o conferinta de presa ca social-democratii vor respecta legea, asa cum sustinea presedintele tarii, Traian Basescu, la preluarea mandatului, urmind sa atace decizia prefectului si sa solicite implicit daune pentru acest lucru.
Deputatul PSD Dan Nica a declarat ca membrii acestor comisii au decis cu majoritate de voturi sa nu dezbata bugetul Ministerului de Transporturi, deoarece lipseste din proiectul de buget capitolul de infrastructura rutiera, finantat din credite nerambursabile.
Deputatul Dan Nica a declarat ieri la Galati ca PNL si PD s-au opus introducerii votului uninominal in prevederile Constitutiei in 2003. ... Aveam nevoie de acordul a doua treimi dintre parlamentari, dar PNL si PD s-au opus, acuzandu-ne ca vrem sa-i distrugem", s-a plans Dan Nica.
2 milioane de romani care poarta numele de Ion, Ioan sau Ioana ori diferite variante - Ionel, Nelu, Nela, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Ionel, Nela, Nelu, Ionica, Oana - isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, ne-a spus caa, dacaa propunerea conservatorilor se va dovedi a fi una serioasaa, atunci conducerea partidului va analiza aspectul suspendaarii presedintelui Traian Baasescu.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, a precizat, facind referire la problema numirii lui George Maior la sefia SRI, ca acest lucru a fost una dintre propunerile PSD facute inca de acum trei saptamini.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, a precizat ca, in scurt timp, Consiliul National, care reprezinta forul care adopta deciziile majore, conform statutului, va da raspunsul pe care PSD il are la problemele ridicate de cetateni.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, a caracterizat scurt actuala guvernare:
Aparitia in presa a respectivei decizii a dat tonul unei avalanse de replici din partea liderului PSD, Dan Nica. ... De altfel deputatul Dan Nica a precizat ca va face o plingere penala impotriva prefectului Mihai Capra.
Critica Deputatul social democrat Dan Nica sustine, in schimb, faptul ca pentru 2007 nu s-a alocat 5,2% din PIB pentru Educatie, ci doar 4,7% din PIB. ... De fapt procentul real pentru Educatie este 4,7”, a precizat deputatul Dan Nica.
Cel mai inspirat om politic Liderul pesedistilor galateni, Dan Nica, a scos la iveala faptul ca judetul nostru nu a inregistrat mari performante in cei doi ani de guvernare portocalie.
Ultima etapa este referendumul, in care populatia trebuie sa-si exprime votul 'pentru' sau 'impotriva' suspendarii”, ne-a precizat vicepresedintele PSD, Dan Nica. ... Pe noi ne intereseaza ce spune populatia, care acum se simte abandonata”, a concluzionat deputatul Dan Nica.
Vicepresedintele Partidului Social Democrat, Dan Nica, s-a aratat destul de multumit de decizia de scoatere de sub urmarire penala a presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, in cazul Mineriadei din iunie 1990.
Dovada este faptul ca fostul presedinte Ion Iliescu si revolutionarul Nica Leon au fost protagonistii unui schimb de replici ce au culminat cu jigniri si acuze de ambele parti. ... "Asa a fost dintodeauna (Nica Leon.
Coalitie impotriva PC Pe rand, Mircea Toader (PD-L), Dan Nica (PSD), Victor Paul Dobre (PNL), Adrian Smarandoiu (PNG), Carol Dina (PRM) si Ion Stefan (PAE) s-au prezentat la BEJ, unde au depus contestatii impotriva Partidului Conservator.
google-analytics.com